Zoeken naar nu nu date

Uw zoekactie voor nu nu date leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Aldric Mr mojo 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Uitlaatklep gezocht ;)
Ik Al Jaar single en lig elke nacht 5-7 uur wakker van geilheid, heb hoog libido en constant terug hard , doe dit normaal niet maar dringend een vrouw nodig en nog geen gevonden, leeftijd en gewicht niet van belang mijn Naam hier is zelfde als op s media. Stuur me een bericht en als ik date heb verwijder ik dit , ik bef graag, Ben dominant en 100% hetero .  

Uitlaatklep gezocht ;)
Bram 35 jaar Antwerpen - Edegem
Man zoekt discrete date, jij blijft passief
Wie heeft er zin om mij morgen te ontvangen voor het discrete vinger en likwerk. Jij blijft passief... discretie en hygiene nodig. Geblinddoekt kan. Enkel reactie op foto. Ik ben zelf 35j, normaal gebouwd en weinig ervaren.  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Leuke kennismaking, eventueel leuke date(s)
Wil een leuke vrouw ontmoeten die het zou zien zitten om op een leuke manier kennis te maken. Iemand waar ik leuke klik en band mee kan opbouwen, dit om samen te genieten. Kan zowel iets gewoons zijn als af en toe iets spannends. Ben zelf een lieve man die positief in het leven staat. Ben 1m78, 73 kilo, blond haar en heb blauw/grijze ogen. Hou zelf wel van beetje sport en intimiteit samen. Heb ook nog 3 fantasieën die ik ooit eens wil zien uitkomen.  

Leuke kennismaking, eventueel leuke date(s)
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw die dit weekend een discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw die dit weekend eens discreet wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
hendrik 51 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Leuke momenten, Quality , MeTime
Wie wil mijn FWB worden? Niet enkel de B maar zéker ook de F. Een leuk contact...af en toe een date of gewoon eens een terrasje,etentje , weekendje, privé zwemmen - zonnen en lekker bijkletsen. Ik ben vrijgezel, verzorgd, hugienisch. Hou van humor, oprechtheid...en natuurlijk van lekkere seks. Niks platvloers...gewoon een leuke vriendin om leuke me-time mee te beleven. heb ik jouw interesse gewekt ?...graag antwoord met foto(zonder foto reageer ik niet). Wie weet tot snel...  

Leuke momenten, Quality , MeTime
Steve 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opzoek
Hey daar , 31 uit gent opzoek naar een leuke date dit weekend . Bij interesse mag je mij terug mailen. Mvg  

Opzoek
Frank 61 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Gezellig date
Hoi hallo daar hier een gezellige geschoren potente man.ik zoek een gezellige geile vrouw voor een heerlijke date met alles erop en aan. event met een heerlijke olie massage op het matrasje om mee te beginnen. gr Frank  

Gezellig date
Toyboy 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek dame voor regelmatig contact.(FWB)
Hallo ik ben een slanke sportieve single man van 49 jaar uit de regio Mechelen.Ik ben 1m78 groot,76kg,slank onbehaard lichaam,mooi geschapen en intiem geschoren.Ik zoek een leuke dame voor regelmatig contact(Friends With Benefits)Op regelmatige basis afspreken voor een lekkere sexdate,massage,sauna,...Kortom een date waar veel kan maar niets moet.Ik sta voor veel open maar ben niet op zoek naar extreme dingen.Hygiene,discretie en wederzijds respect vind ik belangrijk.Dames met ernstige interesse mogen steeds reageren.  

Zoek dame voor regelmatig contact.(FWB)
zoek date 66 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
zoek date
69 jarige man zoekt jongere vrouw die kan ontvangen voor verwenning....  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10